When Virgit met Blair Waldorf

Haha I seriously was laughing when I was thinking about the title of this post Virgit met Blair Waldorf kind of look  a preppy chic gossip girl kind of look the only thing I miss in this look is a headband but I think I’m too old for that now haha don’t you think?  I’m bringing this look to the mature label so that I don’t look too childish at all so happy I found this heels kind of chanel looking for a reasonable price at Zara pairing it with my new bag that I bought vintage other wise I wouldn’t have had enough  money to pay for a new one LOL love designer vintage stores ;D
photos by: Wendy van Soest

What I Was Wearing:
Sunglasses: celine
Blouse: awwdore
Blazer: zara old (Similar Here)
Skirt: Nowistyle
Heels: zara new collection
Earrings: Susan B
Bag: Chanel vintage


Comments

profile picture

16 thoughts on “When Virgit met Blair Waldorf

  1. Ik ben verliefd op je stijl Virgit, ik kan me er volledig in vinden! Prachtige combinatie van de witte blazer met de Skater skirt en wat een mooie pumps zeg! Zara heeft echt vaak mooie stuks.
    Ik goed je zeker niet te vertellen dat ik helemaal weg ben van je Chanel, wat een pronkstuk. Ik zou heel graag een vintage designer tas scoren, maar ik weet niet waar ik ze moet zoeken. Ken jij goede adresjes?

    X Sara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *